Emile et Rose, klassieke kinderkleding voor de baby, peuter en moeder van nu

De babykleding en peuterkleding van het Engelse Emile et Rose is geïnspireerd door klassieke ontwerpen, maar dan met een modern tintje. Een unieke en puur Engelse combinatie van gevoel voor stijl en functionaliteit.

Exclusief en echt Engels

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Emile et Rose puur Engels, in alle opzichten. Het familiebedrijf stamt uit 2002 en is opgericht in het historische stadje Topsham. En hoewel uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal merk met de meest populaire collectie van Engeland, wordt de collectie nog steeds daar, in het prachtige Devon, ontworpen en gedistribueerd. Wat ook niet veranderd is in die jaren is het uitgangspunt waarmee de collectie wordt samengesteld:
complete outfits voor baby’s, zorgvuldig ontworpen, gemaakt van zachte, comfortabele stoffen die ook gemakkelijk te verzorgen zijn. Stijlvol en toch uiterst praktisch.

Klassieke kwaliteit met een trendy twist

De babykleding van Emile et Rose staat bekend om de mooie zachte pasteltinten en oog voor detail. Veel van de items zijn met de hand afgewerkt of met de hand geborduurd en bevatten details die het product net dat ietsje meer geven. Tijdloze babykleding en peuterkleding  in traditionele pastels, maar ook met modieuze prints en accentkleuren. Uitgevoerd in zachte stoffen en comfortabel om te dragen. Kwalitatief zeer hoogwaardig, maar ook praktisch: alles is wasbaar in de machine.

Totaalconcept

De Emile et Rose collectie babykleding is leverbaar in de maten 50 t/m 92 en bestaat niet alleen uit pakjes, jurkjes, vestjes en jasjes, maar telt ook mutsjes, haarbanden, sokjes, maillots, slofjes, knuffels en rammelaars voor om de pols. Alles ontworpen en gemaakt met evenveel aandacht en oog voor kwaliteit. Een totaalconcept, met zorgvuldig samengestelde outfits en bijpassende accessoires.

Tot in de kleinste details

De kwaliteit van Emile et Rose zie je terug tot in de details. Van de stoffen, stiksels en hangertjes tot het zijdepapier, de doosjes en tasjes waarin de kleertjes verpakt worden. Het perfecte cadeau. Voor een ander, of voor jezelf. Voor een pasgeboren baby, een eerste verjaardag, Kerstmis, een bruiloft of doop.

Emile et Rose - Boxpak Lynette
Emile et Rose - Boxpak met vest Nevan
Emile et Rose - Set 2-delig Noah