Eurokids Nederland, al 25 jaar uw specialist in babykleding, prematuurkleding, kinderkleding, beddengoed en babykamer accessoires

Of het nu gaat om klassieke jurkjes uit Engeland, kleurrijke Spaanse kleding en mooie basics, stijlvol Nederlands beddengoed en tijdloze babykameraccessoires, de top van Italiaanse babyschoentjes, feestelijke Engelse meisjeskleding of jongenskostuums uit Duitsland, voor Eurokids Nederland telt maar één ding: kwaliteit.

Eurokids Nederland: even voorstellen

Mijn naam is Marja Hartgerink, oprichter en eigenaar van Eurokids Nederland. Eurokids Nederland is al 25 jaar actief in de babykleding en kinderkledingbranche in Nederland en België. In onze leuke en gezellige showroom in Amsterdam presenteer ik ieder seizoen met heel veel plezier en enthousiasme onze nieuwe collecties. Waar dat plezier en enthousiasme vandaan komt? Omdat elk item een cadeautje is. Om het (nieuwe) leven te vieren.

Kwaliteit staat voorop

Bij mijn keuze voor de merken die ik vertegenwoordig staat bij mij één ding voorop: kwaliteit. Kwaliteit in de ontwerpen, de gebruikte stoffen, de duurzaamheid en functionaliteit. Gemaakt met aandacht voor baby én ouder. Snoeperig mooi, maar ook uiterst praktisch. Kwaliteit voor een goede, correcte prijs. Dat is de lijn waarlangs ik mijn keuzes maak.

De merken en collecties

Op dit moment vertegenwoordigt Eurokids Nederland 7 merken in Nederland en (deels) België. De klassieke Engelse lijn van Emile et Rose, de Spaanse baby-en kinderkleding van Tutto Piccolo en Rapife, het Nederlandse beddengoed en de babykameraccessoires van Poetree Kids, de Italiaanse babyschoentjes van Fior di Coccole, de Engelse meisjeskleding van Angel’s Face en de jongenskostuums van de Duitse firma Weise.
Informatie over de collecties vindt u op de betreffende pagina’s van deze website.

Interesse?

Bent u als winkelier of detaillist geïnteresseerd in de producten van deze merken? Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met Eurokids Nederland? Neemt u dan contact op. Ik maak graag een afspraak!
Wilt u als consument weten waar bij u in de buurt deze collecties te koop zijn? Stuur een mailtje. Ik vertel het u graag!

Marja Hartgerink

Marja Hartgerink

Showroom Amsterdam

Showroom Eurokids Nederland Amsterdam

Just Kidz januari 2018

Just Kidz