Fior di Coccole, prachtige klassieke en eigentijdse babyschoentjes uit Italië

Handgemaakt in het atelier van de Italiaanse familie Marise zijn de babyschoentjes van Fior di Coccole de perfecte combinatie van stijl, comfort  en functionaliteit. Pure verwennerij voor baby én moeder. Een schoonheid van een schoentje en een lust voor het oog.

Een familietraditie

De zachte babyschoentjes van Fior di Coccole worden ontworpen en met de hand gemaakt in het atelier van de familie Marise en zijn het product van 50 jaar kennis, liefde en vakmanschap. Fior di Coccole maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en is, zoals zij zelf met trots zeggen, 100% made in Italy. Een huwelijk tussen 50 jaar traditie, Italiaanse passie en innovatief design dat een schoonheid van een schoentje oplevert.

De collectie

De collectie babyschoentjes van Fior di Coccole is verkrijgbaar in de mooiste winkels van Italië, Europa en de Arabische landen. Eurokids Nederland is er dan ook trots op om het merk op de Nederlandse en Belgische markt te kunnen presenteren. In een constante zoektocht naar de beste combinatie van stijl en functionaliteit brengt Fior di Coccole een collectie babyschoenen uit die loopt van stoere, sportieve schoentjes, zacht suède slofjes,trendy modellen tot snoeperige babyschoentje voor bruiloft of doop.
Alle babyschoenen worden geleverd in een al even mooie verpakking en zijn leverbaar in de maten 16 t/m 19.

Voor de gevoelige babyhuid

De babyschoentjes van Fior di Coccole zijn als kleurige snoepjes. Om meteen verliefd op te worden. Maar wat hen echt onderscheidt van andere babyschoenen is de zachtheid en delicate kwaliteit van de materialen, met zorg en vakmanschap geselecteerd en verwerkt met het comfort voor de gevoelige babyhuid als uitgangspunt.

Fior di Coccole babyschoentjes, handgemaakt in Italië