Poetree Kids, stijlvol beddengoed en tijdloze babykameraccessoires

De kwalitatief hoogwaardige verzorgingslijn voor baby’s van Poetree Kids bestaat uit producten voor alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft.

Poetree Kids is een jong en groeiend Nederlands bedrijf dat met passie voor kwaliteit en comfort stijlvol beddengoed en tijdloze babyverzorgingsproducten ontwerpt en produceert.

De naam van het merk Poetree is een samenvoeging van poem (gedicht) en tree (boom) en duidt op de levensboom. Het mooie logo van Poetree Kids lijkt op de mooie Tree of Life uit de sprookjes.

In haar verzorgingslijn biedt Poetree Kids complete collecties van accessoires voor alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft, geschikt voor het comfort van baby en moeder. Ook is er een groot aanbod van producten voor onderweg.

In de collectie vindt u onder andere aankleedkussenhoezen, badcapes, slabbetjes, (reis)slaapzakken, autostoelhoezen, commodemandjes, toilettassen, boxkleden, lakens en dekens.

De verschillende collecties worden in pasteltinten en zachte neutrale kleuren gebracht en zijn onderling te combineren.

Daarnaast zijn er producten voor de wat oudere kinderen waaronder een prachtige collectie dekbedden in verschillende bedmaten.

Alle Poetree Kids producten worden volgens de Oeko-Tex Standaard 100 geproduceerd.

Poetree Kids - 6
Poetree Kids - 10
Poetree Kids - 4