Tutto Piccolo biedt klassieke eigentijdse babymode en kindermode met een vleugje Zuid-Spaans temperament

Babykleding en kinderkleding van Tutto Piccolo. Gestoeld op zes generaties ervaring, kennis en passie en met een neusje voor comfortabele babykleding en kindermode met mediterrane elegantie.

Familiebedrijf aan de Costa Blanca

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, liggen de wortels van Tutto Piccolo toch echt in de Spaanse provincie Alicante. In het plaatsje Alcoy om precies te zijn, waar het familiebedrijf al sinds 1840 actief is in de textielindustrie. Al zes generaties lang worden ervaring, kennis en passie voor klassieke babymode en kindermode van generatie op generatie doorgegeven – en het zijn die dingen die de kledingcollecties ook nu nog steeds kenmerken. Collecties die heden ten dage hun weg vinden naar meer dan 1300 verkooppunten over de hele wereld.

Tutto Piccolo: klassieke verfijnde babymode en kindermode met bijzondere details

In 1982 werd het label Tutto Piccolo gelanceerd. Vanaf de eerste collectie stond het garant voor verfijnde babymode en kindermode die altijd voorzien is van mooie details en met veel aandacht voor stoffen, prints, productieprocessen en afwerking. Klassiek en eigentijds tegelijk. Inmiddels is Tutto Piccolo één van de grootste merken op gebied van babykleding en kinderkleding in Spanje en worden de producten verkocht in meer dan 30 landen op 5 continenten.

Casual én elegant

De babykleding en peuterkleding van Tutto Piccolo begint al met een newborn collectie vanaf 0 maanden. De kinderlijn loopt door tot 12 jaar. In het brede assortiment vindt u onder andere boxpakjes, jurkjes, broekjes, truitjes en vestjes in de fijnste stoffen en breisels. Maar ook dekentjes, accessoires en  zwemkleding maken deel uit van de collecties. Kwaliteit en draagcomfort worden gecombineerd met klassieke lijnen, eigentijds design en een vleugje Zuid-Spaans temperament. Casual maar altijd elegant. Lief en een tikje eigenwijs voor de meisjes. Stoer en klassiek sportief voor de jongens.

Tutto Piccolo klassieke babykleding en kinderkleding uit Spanje