Weise jongenskostuums voor bijzondere momenten

Jongenskostuums, jongensblazers en jongenspantalons met bijpassende hemden, dassen en strikjes. Hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dat is de Junior lijn van de Duitse firma Weise.

Een traditie van bruids- en feestkleding

Het familiebedrijf Weise is in Duitsland al decennia lang specialist op het gebied van bruids- en feestkleding. Elk jaar wordt een nieuwe collectie jongenskostuums, jongensblazers en jongenspantalons uitgebracht waarin traditie, inspiratie en trendgevoeligheid hand in hand gaan.

Hoogwaardige kwaliteit

De Junior lijn bestaat uit een uitgebreide collectie blazers, pantalons en kostuums voor jongens van 2 t/m 18 jaar. De gebruikte stoffen zijn zonder uitzondering van hoogwaardige kwaliteit en bieden alle een perfect draagcomfort. Naast 98% scheerwollen kwaliteiten zijn er mengingen met polyester en katoenen kwaliteiten. Uiteraard ontbreken bijpassende hemden, dassen en strikjes niet. Deze zijn leverbaar in vele dessins en kleuren.

Om een bijzondere dag onvergetelijk te maken.

De jongenskostuums van Weise zijn bij uitstek geschikt voor speciale gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een bijzonder feest, een bruiloft of communie, of ter gelegenheid van het Suikerfeest. Maar ook voor leerlingen op een Internationale School is een jongenskostuum van Weise een stijlvolle en betaalbare optie. Kleding, kortom, om een bijzondere dag onvergetelijk te maken.

Weise - Jongenskostuums 6
Weise - Jongenskostuums 1